Hemstädning Helsingborg

Vi städar så att du kan ägna dig åt livet

Hemstädning

FÖRTROENDET ÄR I FOKUS I VÅRT ARBETE

Hemstädning är förtroende. Eftersom arbetet sker hemma hos kunden när ingen är på plats så är det av allra största vikt att kunden litar på utföraren. Därför arbetar vi alltid stenhårt för att vinna kundens förtroende. Pålitlighet, effektivitet och yrkeskunnande är ledord i vår verksamhet.

När du anlitar oss för en hemstädning kan du lita på att den utförs på ett korrekt sätt på alla hemmets ytor: kök, badrum, sovrum, vardagsrum och alla övriga utrymmen. Vi dammsuger, våttorkar golv och alla andra öppna ytor, samt torkar ur skåp och rengör vitvaror. Du kan dessutom beställa vissa tilläggstjänster om du behöver det, exempelvis fönsterputsning eller rengöring av mattor.  Alla våra kunder är lika viktiga för oss, det spelar ingen roll om du bor i slott eller koja.

Städbranschen fortsätter att växa

Hemstädning var tidigare en tjänst som endast ett fåtal hushåll hade råd och möjlighet att utnyttja. De flesta vanliga löntagare har helt enkelt funnit att dessa tjänster är väl påfrestande för plånboken. En hel del svartarbete har dessutom förekommit i städbranschen och det har ofta varit alltid varit svårt att hitta seriösa och pålitliga företagare som utför hemstädningstjänster för privat bruk. Branschen var länge något av en djungel.

Men mycket av detta förändrades i och med att det populära RUT-avdraget infördes. Detta ledde till att seriösa firmor inte behövde konkurrera med svartarbetande konkurrenter. I samma veva infördes även tydligare riktlinjer och bättre kontrollinstanser, vilket också gynnade hederliga och seriösa städföretag.  Under 2000-talet har städbranschen vuxit till en blomstrande bransch, där vi har blivit en ledande aktör.

Arbetar i enlighet med svenska regelverk

Vi tar vårt arbete på största allvar och utför alla moment i enlighet med städbranschens regelverk. Våra anställda får avtalsenliga löner och står självklart under kollektivavtal.

Anlitar du oss för din hemstädning eller någon annan städtjänst så får du trygg och kompetent hjälp och en ren och fräsch miljö därhemma.

Miljö och kvalitet

Vi har alltid miljön i fokus när vi utför våra kvalitativa städtjänster. Det präglas av ansvar för kunder, anställda och givetvis för vår gemensamma miljö och kommande generationer. Vi har därför upprättat ett miljöledningssystem enligt ISO 14001. Enligt miljöpolicyn ska vi minska föroreningar, avfall och användning av ej förnybara naturresurser.

Vi har även ett noga utarbetat kvalitetssystem som ska genomsyra varje aspekt av vår verksamhet. Målet är att uppnå noll fel i förhållande till de villkor som är överenskomna.

Vi har upprättat ett kvalitetssystem enligt ISO 9001:2000 som ska säkerställa att tjänster och produkter motsvarar de krav som våra kunder ställer. Vi upprättar på regelbunden basis handlingsplaner som ska säkerställa optimal kvalitet.

Vi garanterar att du kommer att bli nöjd med vår hemstädning. Välkommen att kontakta oss för mer information och offertförslag.

Luta dig tillbaka så tar vi hand om din hemstädning!